diensten

Centrale verwarming

Op het gebied van centrale verwarming hebben wij een zeer ruime ervaring en bieden wij u een breed pakket op dit gebied aan. 

Onder verarmingen valt namelijk niet alleen de verwarming van uw woning, kantoor of bedrijfspand maar ook de productie van warmwater om bijvoorbeeld comfortabel te douchen of snel warmwater te tappen voor de afwas.

Loodgieterswerkzaamheden

Lampe Loodgietersbedrijf heeft ervaring met het repareren van een lekke waterleiding tot en met complete installaties op het gebied van gas en water. 

Wij zijn inzetbaar bij nieuwbouw, verbouw, renovatie en loodgieterswerk in de keuken, badkamer en toilet.

 

Electra

Electra aanleggen is vakwerk. Gebeurt het niet goed dan kan er brand of kortsluiting ontstaan.

Bij Lampe Loodgietersbedrijf bent u zeker van geclassificeerd personeel dat uw elektra professioneel en veilig aansluit.
Wilt u een aanpassing van uw huidige elektrische installatie?

Zink- en dakwerk

Ook voor dak- en zinkwerk kunt u terecht bij Lampe Loodgietersbedrijf.

Een dak moet uiteraard waterdicht zijn en het gebouw beschermen tegen alle weersinvloeden. Maar het dak moet ook passen en aansluiten bij uw woning of bedrijfspand. Het plegen van onderhoud is van groot beland voor de levensduur van uw dak.

Riolering

Voor alle voorkomende loodgieters werkzaamheden, zoals verstopping maar ook aanleg en renovatie van binnen en buitenriolering kunt u bij ons terecht.

Om het afvalwater van uw wastafel, keuken, douche en toilet te kunnen afvoeren, is een deskundig aangelegd riool noodzakelijk. Het aanleggen van een goedwerkend riool is een klus voor Lampe Loodgietersbedrijf. Om te voorkomen dat het doucheputje, de wastafel en het toilet verstopt raakt is het belangrijk dat het riool op afschot word gemonteerd. Alleen op die manier kan de zwaartekracht het afvalwater afvoeren.

Sanitair (badkamer, toilet en keuken)

Wij leveren en monteren alle sanitaire artikelen van alle gerenommeerde fabrikanten. Of het hierbij nu gaat om de levering van een enkele wastafel of de plaatsing van een complete nieuwe badkamer, inclusief het slopen van de bestaande badkamer, het tegelwerk en de overige bouwkundige werkzaamheden.

Vanwege het grote aanbod van sanitaire artikelen werken wij samen met showrooms van onze leveranciers. Zo heeft u de keuze uit een groot assortiment en krijgt u advies van specialisten.

 

Zonnepanelen & Warmtepomp

Laat de zon maar schijnen. De zon geeft u letterlijk energie.

Met zonnepanelen op het dak van uw woning, garage of schuur wekt u uw eigen energie op en bespaart zo fors op uw energierekening.

 

Waterontharder

Vieze, witte randen rondom kranen, op tegels en in de badkamer; is dit herkenbaar voor u? Wegpoetsen lukt niet, dan biedt een waterontharder wel uitkomst.

De kalk vormt een laagje in de leidingen en machines. De gevolgen zijn dat de leidingen langzaam dicht slippen (waterdruk mist) en dat bijvoorbeeld de cv-ketel en wasmachine minder lang mee gaan.

Contact

Westeind 8
9471 CN  Zuidlaren

T 050-409 37 87
M 06-10 68 49 46
E  info@lampeloodgieter.nl