diensten

Duurzame energie

Bij Lampe Loodgietersbedrijf kunt u ook terecht voor uw duurzame en energiebesparende installatie.

Door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaagt u de energiebehoefte en kunt u besparen op uw totale energiekosten.

Wij helpen u graag in de keuze voor de duurzame toepassingen die bij u passen.

De afgelopen jaren is de aandacht voor alternatieve energie en duurzame installaties toegenomen. Met de groter wordende vraag naar fossiele brandstoffen stijgen de energieprijzen. Met de steeds schaarser wordende fossiele brandstoffen zullen de energieprijzen alsmaar verder stijgen. Door te kiezen voor duurzame toepassingen maakt u een energiebewuste keuze.

Tegenwoordig bestaan er talloze mogelijkheden om de energiebehoefte te verduurzamen. Denk hierbij aan warmtepompen, zonneboilers en pv-panelen.

Duurzame oplossingen
Naast duurzame installaties is het ook mogelijk voor kleinere duurzame oplossingen te kiezen zoals led-tl verlichting of het gebruik van een slimme thermostaat. Dit soort oplossingen zijn eenvoudig te realiseren maar kunnen veel verschil maken.

Duurzame energie
In de toekomst krijgen we te maken met het uitputten van onze fossiele brandstoffen. Het is aan de mensheid om daar zuinig mee om te gaan. Het verbruik van deze brandstoffen levert naast energie ook een negatief effect aan het milieu. Een alternatief is duurzame energie.

De Warmtepomp
De warmtepomp maakt gebruik van in de omgeving aanwezige warmte met een laag temperatuurniveau, zoals de buitenlucht of warmte uit de aarde. Deze bronnen zijn volop aanwezig. De warmtepomp is net als de cv-ketel inzetbaar bij het opwekken van warmte voor het verwarmen van de woning en het bereiden van warm tapwater.

Daarnaast biedt de warmtepomp nog de mogelijkheid om op een energiezuinig manier de woning te koelen.

Zonneboiler
Een zonneboiler maakt gebruik van de warmte die de zon levert. De warmte wordt opgenomen in de collector en via een leidingsysteem naar het door u te consumeren warme water doorgevoerd. U kunt met behulp van een zonneboiler al snel tot de helft van uw energie kosten voor het opwarmen van water besparen.

Contact

Westeind 8
9471 CN  Zuidlaren

T 050-409 37 87
M 06-10 68 49 46
E  info@lampeloodgieter.nl

Links